Retur vilkår

Returer  

Retur av varer må skje innen 14 dager. Hvis 14 dager har gått etter du har mottatt din bestilling og vi ikke har mottatt varen i retur, kan vi dessverre ikke tilby deg tilbakebetaling eller bytte av vare. Varer / produkter som ikke er i sin opprinnelige stand, er skadet eller har mangler da vi mottar de i retur, blir ikke berettiget som godkjent retur-vare.For å være berettiget til retur, må varen din være ubrukt og i samme stand som da du mottok den. Eventuell originalemballasjen må også være i samme stand.

Gavekort som produkt, har ingen returrett. 

Det samme gjelder rabatterte varer.

Ved retur av eventuelle varer, krever vi alltid kvittering eller kjøpsbevis. 

Returer går via paaposten.no, og varer må ikke sendes i retur til produsent. 

Retur adresse:  

Henry A. Larsensvei 1, 1690 Herføl

 

Refusjoner (hvis aktuelt)  


Når din retur er mottatt og inspisert, vil vi sende deg en e-post for å varsle deg om at vi har mottatt varen din. Vi vil også varsle deg om godkjenningen eller avvisningen av refusjonen din.
Om returen er godkjent, blir tilbakebetalingen din behandlet, og du vil automatisk bli kreditert av oss. Pengene blir refundert til den opprinnelige kontoen som ble brukt ved kjøp. 

I et returnerings tilfelle krever vi alltid kvittering eller kjøpsbevis blir sendt med

 

Sen eller manglende tilbakebetalinger (om det forekommer)
Hvis du ikke har mottatt en tilbakebetaling etter 3 virkedager, ber vi deg sjekke kontoen din - eventuelt kontakte din bank (en tilbakebetaling kan ta opptil 3 virkedager)
 
Hvis du har gjort alt dette, og du fortsatt ikke har mottatt din tilbakebetaling, vennligst kontakt oss på post@paaposten.no og vi sørger for at tilbakebetalingen skjer. 

Erstatninger ved skader (hvis aktuelt) 


Vi erstatter kun gjenstander hvis de er defekte eller skadede ved mottagelse . Ved slike tilfeller ber vi dere pent om å sende oss ​​en mail på post@paaposten.no.

--

Du vil være ansvarlig for å betale for dine egne fraktkostnader for å returnere varen din. Fraktkostnader kan ikke refunderes. Hvis du mottar tilbakebetaling, blir kostnaden for returforsendelse trukket fra refusjonen din.

Avhengig av hvor du bor, kan tiden det tar for ditt utvekslede produkt å nå deg, variere.

Hvis du sender et produkt over 1000 kr , oppfordrer vi våre kunder til å bruke en sporbar fraktservice eller kjøpe fraktforsikring. Vi garanterer ikke at vi vil motta det returnerte produktet.