Personvern

PERSONVERNERKLÆRING

----

Seksjon 1 - Hva gjør vi med dine opplysninger?

Når du kjøper noe fra Paaposten.no og tar del i kjøp og salgsprosessen, samler vi inn personlig informasjon du gir oss, eksempelvis navn, adresse og e-postadresse.
Når du surfer i vår butikk, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse for å gi oss informasjon som hjelper oss å lære om nettleseren og operativsystemet.
E-postmarkedsføring: Med din tillatelse kan vi sende deg e-postmeldinger om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

Seksjon 2 - Samtykke

Hvordan får vi samtykke?
Når du gir oss personlig informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefter kredittkortet ditt eller gjennomfører en ordre, bruker vi informasjonen til den spesifikke årsaken vi antyder at du ønsker oss å bruke den til.
Hvis vi ber om din personlige informasjon av annen grunn, for eksempel markedsføring, vil vi enten spørre deg direkte slik at du kan gi oss samtykke eller du kan velge å takke nei. 

Hvordan trekker jeg ut samtykket mitt?   
Du kan alltid trekke tilbake et samtykke, og vi byr jevnlig opp til at du som kunde kan trekk din informasjon tilbake, ved eksempelvis e-post markedsføring.     
Ta  kontakte med oss på post@paaposten.no om det er noen spørsmål vedrørende samtykke og informasjon. 

AVSNITT 3 - OPPLYSNINGER

Vi kan kun avsløre din personlige informasjon dersom vi er lovpålagt for å gjøre så, eller hvis du bryter med våre brukervilkår.

SEKSJON 4 - SHOPIFY

Vår butikk er vert på Shopify Inc. De gir oss den elektroniske e-handelsplattformen som gjør at vi kan selge våre produkter og tjenester til deg.
Din data lagres gjennom Shopifes datalagring, databaser og det generelle Shopify-programmet. De lagrer dataene dine på en sikker server bak en solid brannmur.

Innbetaling:
Hvis du velger en direkte betaling gateway for å fullføre kjøpet, lagrer Shopify dine kredittkortdata. Den er kryptert gjennom Betalingskort Industri Data Security Standard (PCI-DSS). Dine kjøpstransaksjonsdata lagres kun så lenge det er nødvendig for å fullføre kjøpetransaksjonen din. Etter at det er fullført, slettes informasjonen om kjøpstransaksjonen din.
Alle direkte betaling gateways overholder standarder fastsatt av PCI-DSS som forvaltes av PCI Security Standards Council, som er en felles innsats av merker som Visa, Mastercard, American Express og Discover.
PCI-DSS-krav bidrar til å sikre sikker håndtering av kredittkortinformasjon av butikken og tjenesteleverandørene.
For mer informasjon, kan du også lese Shopifys brukervilkår: 
 (https://www.shopify.com/legal/terms) eller personvernerklæring (https://www.shopify.com/legal/privacy).

SEKSJON 5 -  DELTJENESTER

Generelt vil tredjepartsleverandørene som brukes av oss, kun samle inn, bruke og avsløre informasjonen din i den utstrekning som er nødvendig for at de skal kunne utføre de tjenestene de leverer til oss.
Imidlertid har enkelte tredjepartsleverandører, for eksempel betalingsgateways og andre betalingstransaksjonsprosessorer, deres egne retningslinjer for personvern i forhold til den informasjonen vi må levere til dem for dine kjøpsrelaterte transaksjoner.
For disse leverandørene anbefaler vi at du leser deres retningslinjer for personvern, slik at du kan forstå hvordan dine personlige opplysninger vil bli håndtert av disse leverandørene.
Husk spesielt at enkelte tilbydere kan være lokalisert i eller ha fasiliteter som har en annen jurisdiksjon enn deg eller oss. Så hvis du velger å fortsette med en transaksjon som involverer tjenester fra en tredjeparts tjenesteleverandør, kan informasjonen din bli underlagt lovene i jurisdiksjonen (ene) der den aktuelle tjenesteleverandøren eller dens anlegg ligger.
Når du har gått ut på nettstedet til vår butikk eller omdirigert til et tredjeparts nettsted eller -applikasjon, er du ikke lenger styrt av disse personvernreglene eller våre nettstedets brukervilkår.

lenker
Når du klikker på koblinger på butikken vår, kan de lede deg bort fra nettstedet vårt. Vi er ikke ansvarlige for personvernspraksis for andre nettsteder og oppfordrer deg til å lese deres personvernerklæringer. 
Google Analytics:
Paaposten.no bruker Google Analytics for å hjelpe oss med å lære om besøk og sidene som vises.

SEKSJON 6 - SIKKERHET

For å beskytte dine personlige opplysninger, tar vi  forholdsregler og følger bransjens beste praksis for å sikre din informasjon. 
Hvis du oppgir kredittkortinformasjonen din, blir informasjonen kryptert ved hjelp av SSL (Secure Socket Layer Technology) og lagret med AES-256-kryptering.